U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Op het dak van De Schoenmaeker ligt Resitrix EPDM

Resitrix epdm

 

Albodakk bv van Koen Peeters legde 5.000 m2 Resitrix EPDM op het dak van Meubelen De Schoenmaeker in Mechelen. Een dak groeit, als de zaak eronder dat ook doet: in 1955 begon De Schoenmaeker als een bescheiden garnierderij. 65 jaar later is het een meubeltoonzaal van 4000 m2 met daarachter nog eens eigen ateliers.


Koen: Het platte dak van toonzaal, ateliers en woning moest volledig worden vernieuwd. Alles samen goed voor 5.000 m2.

 

Resitrix epdm

Waarom koos je voor Resitrix?

Koen: Omdat we degelijk werk willen a everen. Goed vakmanschap vraagt ook om de juiste producten. In dit geval: EPDM. Resitrix is een kwaliteitsvolle dakbedekking. Je kan het in één laag plaatsen wat minder opbouwgewicht betekent.

We hebben geen vuur nodig om Resitrix te leggen, dat maakt het ook brandveiliger.

Jullie halen jullie materiaal in de APOK van Aarschot. Nooit elders?

We zijn al 18 jaar klant van de APOK in Aarschot, maar sporadisch komen we ook in andere filialen. Dat hangt wat af van waar de werf is. Het is voor ons gemakkelijk dat er vestigingen in heel het land zijn. In Aarschot werken de mensen echt met hart en ziel. Het is een aangename samenwerking en ze zorgen voor correcte leveringen. Ze streven bijvoorbeeld ook naar perfectie in het plooiwerk van zink.

Resitrix epdm

De Schoenmaeker in Mechelen kiest een dakdekker uit Westerlo, niet bepaald om de hoek...

Koen: We zijn actief in heel het land en werken zowel voor particulieren als met architecten samen. We hadden ook al voor de buren gewerkt die tevreden waren en zo hebben we dit mooie project kunnen binnenhalen.

Toeval?

Koen: Ik zou dat geen toeval noemen. Mond-aan- mondreclame komt niet vanzelf, je moet dat verdienen door goed werk af te leveren. Vandaar ook het belang van met goed materiaal te werken.

Waarom staan er eigenlijk twee k’s in Albodakk? Is het de ‘k’ van kwaliteit?

Koen: Albodakk komt van ‘Algemene bouw- en dakwerken’. Voor de extra ‘k’ is mijn voornaam de inspiratie geweest. Maar het zou ook de ‘k’ van kwaliteit kunnen zijn. Goed idee!

Resitrix epdm

 

Wist je dat...?

Albodakk met de ‘k’ van Koen

Eerst stond Koen Peeters als werknemer op het dak. Als eenentwintigjarige waagde hij de sprong... naar het ondernemerschap. Was het atelier eerst nog een garage, dan is het nu een magazijn van 800 m2. Koen weet zich ondertussen ook omringd door 10 tal vakmensen in vijf ploegen.