U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Open en droog op elk moment!

1000m2 Resitrix zorgden ervoor!

Een dak van 1000m2 afdichten putje winter klinkt niet bepaald ideaal. ADAK ging de uitdaging echter met volle moed aan.

slimfort systeem


Dankzij hun jarenlange ervaring met Resitrix-EPDM kon het team direct aan de slag op het dak, terwijl de optiekwinkel gewoon de deuren kon openhouden zonder dat ze iets van de werkzaamheden merkten. Zelfs niet tijdens de installatie van de SlimFort- gevelbekleding!

OPEN en droog op elk moment!

Dit nieuwe appartements- en bedrijvenblok in Asse was al volop in gebruik toen de dakdekkers van ADAK aan de slag gingen. Het afdichtingswerk aan het dak, dat uit verschillende niveaus bestaat, moest volgens een efficiënte rotatie worden uitgevoerd, zodat de onderliggende verdiepingen te allen tijde werden beschermd tegen water en eventuele lekkage. Voor Gerrit, van het team van ADAK, was dit een prioriteit: “Het maakte ons werk een beetje moeilijker, maar we wilden natuurlijk het comfort in de winkel garanderen! Iedereen heeft het recht om in goede omstandigheden te werken”.

Topproducten geleverd door APOK

Voor deze nieuwe constructie liet het dakdekkersbedrijf de keuze vallen op Resitrix-EPDM. Wat de afdichting op zich betreft , stelde ADAK de veiligheid voorop door te kiezen voor het Resitrix SK W-EPDM. Dankzij Resitrix is het gebouw minstens 50 jaar lang volledig bestand tegen weer en wind.

Tijdsbesparing dankzij SlimFort

Met behulp van het eenvoudige en snel te monteren SlimFort-systeem kon het team een pak tijd besparen. Het muuranker is namelijk reeds geïntegreerd in de platen door middel van consoles, waardoor er minder handelingen nodig zijn. “Dankzij SlimFort konden we het project op tijd en zonder enig probleem afronden. Bovendien konden we het aantal koudebruggen tot een minimum beperken!”.

APOK, uw specialist in dak en gevel!