U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Nieuwbouwproject in Ronse met Powerdeck F en Resitrix SK W

Dakwerker Rudy Dewulf uit Landegem werkt graag met Powerdeck® F isolatie van Recticel Insulation. Voor een nieuwbouwproject (appartementen) in Ronse werden de platte daken uitgevoerd met twee lagen Powerdeck® F isolatie van 8 cm in combinatie met RESITRIX SK W dakdichting in EPDM.

Rudy Dewulf kiest bewust voor Powerdeck®: “Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, en steeds op stock bij APOK. Daarbij kan ik ook steeds rekenen op een ondersteunende service in mijn APOK-filiaal! RESITRIX is een oerdegelijk product. Dankzij Resitrix, met het garantielabel warranty by I.R.S-Btech, en het gratis garantie-certificaat kan ik aan de bouwheer een extra waterdichte zekerheid aanbieden.”

Het totale oppervlak, 75 m2, bestaat uit een plat dak, terrassen en goten. Deze werden afgewerkt met RESITRIX SK W full bond: EPDM-dakrubber die bestaat uit een toplaag in gewapend EPDM rubber en een zelfklevende SBS-onderlaag. Het is een wortelvaste waterdichting (FLL-gecertificeerd) en hierdoor ook geschikt voor toepassing onder groendaken. Het verlijmen gebeurt met de hechtprimer FG 35.

RESITRIX SK W biedt bijkomend een oplossing voor de afwerking van brede goten. De isolatieplaten werden bevestigd met een PU-kleefschuim (slingermethode) in 2 lagen geschrankt. Deze methodiek sluit koudebruggen volledig uit.

powerdeck f resitrix skw