U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Eengezinswoning in Waals-Brabant afgedicht met Sure-Seal Pre-tape EPDM

sure seal

In het landelijke dorpje Baulers, in de provincie Waals-Brabant, werd het dak van een nieuwe eengezinswoning afgedicht met het kwaliteitsvolle Sure-Seal Pre-tape EPDM-rubbermembraan. Voor het uittekenen van dit mooie nieuwbouwproject deed de bouwheer een beroep op architect XVDH uit Ottignies.

 

De keuze was snel gemaakt

Dakwerker van dit project was Optimiso uit Gembloers die rotsvast overtuigd is van de kwaliteit van dit EPDM-dakrubber. Sure-Seal Pre-tape is sterk UV-en ozonbestendig, beloopbaar bij extreme weersomstandigheden, milieuvriendelijk en recycleerbaar. Daken met Sure-Seal Pre-tape EPDM-rubber hebben een verwachte levensduur van minstens 50 jaar, zijn 100 % waterdicht en bijzonder veilig: de dakwerken worden uitgevoerd zonder vlam op het dak!

Sure-Seal Pre-tape op privéwoning in Baulers Waals-Brabant

Als eerste stap werd een Alutrix dampscherm aangebracht. Daarbovenop werd dan, omwille van zijn goeie lambda-waarde, IKO Enertherm ALU-isolatie geplaatst. Ten slotte verkleefden de dakwerkers de Sure-Seal Pre-tape EPDM met behulp van de Sprayfix contactlijm.

 

Sure-Seal Pre-tape EPDM op privéwoning in Baulers Waals-Brabant

 

Pre-tape, wat?

EPDM met Pre-tape is EPDM met een vooraf in de fabriek aangebrachte zelfklevende tape. Omdat de naadverbinding al bij productie wordt voorzien, kunnen de dakwerkers de afdichting tot 70% sneller en veilig plaatsen. Kortere plaatsingstijden: check!  Snellere resultaten: zeker weten! 

Ook over de taalgrens kennen dakwerkers onze kwaliteitsvolle EPDM-dakafdichtingen. Of wat zegt het spreekwoord ook alweer? Liefde (voor een product) kent geen grenzen?

 

Projectdetails

Bouwheer

Meneer en Mevrouw Xhrouet

Dakwerker

Optimiso (Sint-Joost-ten-Node)

Architect

XVDH (Ottignies)

Type EPDM

Sure-Seal Pre-tape 1,5 mm

Type gebouw

Eengezinswoning

Plaats van de werf

Baulers (Waals-Brabant)

Welke isolatie

IKO Enertherm ALU

Grootte van de werf

120 m2