U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Project Marche-en-Famenne: Gevelpanelen

Gevelpanelen! Deze realisatie is een combinatie van APOK gevelpanelen met verschillende maatvoeringen.

Bij dit project, een verzekeringskantoor te Marche-en-Famenne die een combinatie is van renovatie en nieuwbouw, zijn gevelpanelen in Anthra-Zinc® toegepast.

APOK gevelpanelen op de voor- en zijgevel hebben verschillende breedtes. De toegepaste as-op-as maten zijn 150, 200, 250 en 300mm. Waarbij steeds een schaduwvoeg van 15mm is gecombineerd.

De buitenhoeken zijn afgewerkt met een verticaal geplaatst profiel. De stijlen van de raamkaders zijn geplooid in één geheel waarbij eveneens een schaduwvoeg van 15mm bekomen wordt. 

APOK verzorgde de opmeting, creëerde het ontwerp en stelde het legplan op. Na overleg met onze klant werden de gevelpanelen en het maatwerk vervaardigd in onze ateliers te Kampenhout. Een vakkundige plaatsing zorgde voor een mooie realisatie.

De combinatie van verschillende as-op-as maten is bij dit project geslaagd. De hoge strakke topgevel oogt stijlvol en weerspiegelt toch een speels en creatief karakter.

Ook de kleinere oppervlaktes op de voorgevel zijn stijlvol aangekleed waarbij de gevelpanelen een mooi contrast vormen met de blauwe steen.

gevelpanelen