U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Clips&Go type 2D70… Zo geplaatst op een tuinschuurtje te Zonhoven

De daken van Zonhoven schitteren dankzij de afwerking met de nieuwe dakrandprofielen Clips&Go.

clips & go zonhoven

Tot nu toe werkte dakdekker David Theeuwen met standaard aluminium profielen. En ook al behaalde hij zeer bevredigende, professionele en mooie resultaten, hij vond vaak dat er iets ontbrak. APOK bood hem toen het Clips&Go aan: innovatief tweedelig dakrandsysteem dat bestaat uit een aluminium basisprofiel (lengte 3m,breedte 60mm) , een hoekstuk en een sierlijst.
Niks nieuws? Toch wel: lees maar!

Clips&Go, geen stress, geen lekken

Het Clips&Go 2D70 basisprofiel werkt onafhankelijk van de dakbedekking en de sierlijst.
Hierdoor staat het onderliggende EPDM-membraan niet onder spanning en is er geen kans op lekken, scheuren of beschadigingen van het steunoppervlak of de muur. Dit afwerkingsproces is geschikt voor alle EPDM-membranen met een dikte van 1,2 mm tot maximaal 2,5 mm en voor overlappen van maximaal 2 laagdiktes. Praktisch,nietwaar? Nog een voordeel: je hoeft zelf geen gaten meer te boren, want de Clips&Go is uitgerust met ovalen bevestigingssleufgaten.
Een verademing zeiden we toch?

clips & go zonhoven 2

Kleuren, eenvoudig in verwerking en afwerking

Duidelijke technische voordelen voor alle professionals! Het draait allemaal om de details. Goed gemaakte dakranden zijn essentieel voor een dak van hoge kwaliteit.“Ik maak elk dak met passie en streef naar een perfect eindresultaat. Dankzij Clips&Go kan ik opgelucht ademhalen. Vanaf nu zijn dakranden voor EPDM-daken gemakkelijk te plaatsen, steeds waterdicht en – niet onbelangrijk – esthetisch zeer mooi”,aldus David.Maar het is vooral de eenvoud in de verwerking en afwerking die het best beviel. Geen materiaal meer, geen verstekzagen meer, geen andere gereedschappen, producten of zelfs extra arbeid. Dit betekent een echte tijdsbesparing en een hoog arbeidsrendement, ook handig voor alle dakdekkers die alleen werken.

clips&go zonhoven 3


En dan is er nog dat kleine detail dat het verschil maakt: de sierlijst met zijn vele voordelen. Die kan namelijk worden vervangen zonder het aluminium profiel of zelfs de hoekelementen (Easy Corner) te beschadigen. Ook geen risico meer op breuk of beschadiging van het steunoppervlak!
En last but not least: de sierlijst is verkrijgbaar in 4 standaardkleuren (Ral 7016 anthracietgrijs, 9005 zwart,9010 wit en anodic natura) of kunnen op aanvraag gelakt worden in de gewenste kleur!

Just Clips & Go!