U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

1840 m2 Resitrix EPDM op dak van een complex gebouw in Brugge

Met 20 jaar ervaring in platte daken, heeft Birger Leers (OMNI-DAK) alles al gezien wat betreft afdichtingsproducten. Maar hij verwierf vooral zekerheid: Resitrix is het beste afdichtingsproduct waarmee hij heeft gewerkt.

resitrix epdm

Op het programma: twee gebouwen en een constructie van garages en kelders die de twee gebouwen scheiden, zonder de terrassen van elk appartement te vergeten. In totaal 1840 m2 isolatie en afdichting te realiseren. Dit project bestond uit 3 fasen.

De eerste stap was om de water- dichtheid van de appartementen te verzekeren. Ze hebben een Pv3 dampscherm gebruikt. De plaat- sing van isolatie en afdichting ging heel vlot voor de dakdekkers.

Tijdens de tweede fase moest elk klein terras aan de voor en - achterzijde van het gebouw afgedicht worden. De flexibili- teit van Resitrix EPDM was exact wat nodig was voor het realiseren van alle details en hoeken. Boven- dien was de mogelijkheid van een volledige en snelle verlijming perfect afgestemd op de kleine oppervlakken van de terrassen.

En tot slot moesten de garages afgedicht worden. Tijdens deze fase was er geen extra isolatie nodig.

resitrix epdm

Het team van OMNI-DAK was alvast positief over Recticel Silver-isolatieplaten! “Dit is een kwaliteitsproduct dat gemakke- lijk te hanteren is, geen probleem vormt voor de plaatsing en zeer goed werkt met de gekozen EPDM”. En voor het verlijmen? Hun voorkeur ging uit naar de kleine verpakking van de Soudal-lijm die hen de indruk geeft hun hoeveelheid beter te beheersen.

In hun ogen is Resitrix een ultra compleet product. Een bewezen duurzaamheid van meer dan 50 jaar, de kwaliteit van het mem- braan, de weersbestendigheid, de snelle plaatsing en vooral de visuele controle van de naadver- bindingen. Birger Leers voegt eraan toe: “Je moet begrijpen dat we met Resitrix direct kunnen zien of onze naadverbindingen goed zijn uitgevoerd. Er is geen twijfel over de afdichting die we net hebben gemaakt.” De zekerheid van een goed uitgevoerde klus is een zekerheid voor zowel de dak- dekker als zijn klant.

Afhankelijk van de projecten kiest hij ervoor om een Resitrix MB, SK Partial Bond of zoals hier

een Resitrix SK W Full Bond te gebruiken. “Ze hebben allemaal hun voordelen, maar mijn voor- keur gaat uit naar SK W Full Bond of Partial Bond, omdat we nog meer tijd winnen bij de lijmstap. Dat telt ook mee als je afhankelijk bent van het weer! “.

En wanneer we met hen over APOK Brugge praten, horen we de tevredenheid bij deze dak- dekker. Omdat ze waarschijnlijk één van de ‘oudste’ klanten van dit filiaal zijn, hebben ze de tijd gehad om een goede en stabiele vertrouwensrelatie op te bouwen en dit via alle mogelijke communicatiemiddelen. Jawel! Het is niet ongebruikelijk dat deze dak- dekker en het filiaal met elkaar praten via Messenger, Whats App of gewoon telefonisch. Ideaal om snel oplossingen te vinden op de werf. Het is een luxe en ook een voorbeeld van de klantenservice die APOK zo trots aanbiedt aan zijn klanten.

Conclusie van deze tevreden dakwerker: Resitrix EPDM is de beste op de markt en APOK is een ongeëvenaarde leverancier voor alle dak- en gevelproducten.