U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Resitrix SK W full bond EPDM op plat dak privéwoning in Lovendegem

Lovendegem, op een grote tien kilometer van Gent, staat samen met  deelgemeente Vinderhoute bekend als kastelengemeente. Van de middeleeuwen tot het eind van de 19de eeuw werden hier maar liefst twaalf kastelen gebouwd. In Kort Eindeken daarentegen staat een prachtige nieuwe woning uit 2015 met ons Resitrix-EPDM rubbermembraan.

Resitrix-EPDM op plat dak privéwoning in Lovendegem

Leven in’t groen

Deze nieuwe “thuis” wordt omgeven door een mooie grote tuin met tal van struiken en planten. Een huis dat kwaliteit en klasse uitstraalt.

Op dit ruim 163 m2 grote dak vlamlaste dakwerker Van Severen eerst een Debobase 4 T/F V50 dampscherm. Daarboven werd PIR-isolatie 2 x 8 cm bitumineus verkleefd waar nog een bitumineuze onderlaag op kwam. Deze structuur werd afgewerkt met een eindlaag in Resitrix SK W full bond EPDM die ook hier volledig werd verkleefd.

Resitrix-EPDM op plat dak privéwoning in Lovendegem

 

Resitrix SK W full bond ? Dat is een toplaag in EPDM-rubber met een intern glasvlies wapeningsnet  en een onderlaag in zelfklevende SBS gemodificeerde bitumen. Dankzij deze SBS-bitumenlaag kan Resitrix aan elkaar gelast worden met hete lucht. De hechtlaag en de bitumenlaag worden zo perfect aan elkaar gesmolten en vormen een naad met 100 % garantie op waterdichtheid. Zodra de bitumen uit de naad vloeit, is de naad altijd perfect waterdicht.  Zo is  tijdens een werfbezoek een eenvoudige visuele kwaliteitscontrole mogelijk.

 

Resitrix-EPDM op plat dak privéwoning in Lovendegem

 

I.R.S-Btech Warranty 

Werkt u met Resitrix-EPDM, dan zorgt de I.R.S-Btech Warranty zorgt voor een uitgebreide garantie op het product. Wilt u zekerheid? Dan kunt u de uitgevoerde werken door I.R.S-Btech laten opvolgen.  I.R.S-Btech komt ter plaatse op de werf en voert de nodige controles uit. Als de dakwerker een Resitrix-opleiding heeft gevolgd, het kwaliteitslabel op de gebruikte rollen aanwezig is en de EPDM volgens de correcte plaatsingsinstructies werd aangebracht, dan ontvangt u het Garantiecertificaat.

Resitrix-EPDM op plat dak privéwoning in Lovendegem

Uw dak heeft een verwachte levensduur van minstens 50 jaar. Bovendien blijft het 100 % waterdicht.

De eigenaars van deze privéwoning in Kort Eindeken hebben met Resitrix-EPDM van APOK aan het langste eind getrokken. Top!

 

Projectdetails

Architect

Cruysweegs Halsberghe Architectenbureau (Drongen)

Dakwerker

Van Severen NV (Knesselare)

Type EPDM

Resitrix SK W full bond

Type gebouw

Privéwoning

Plaats van de werf

Kort Eindeken, Lovendegem

Grootte van de werf

164 m2

Welke isolatie

PIR 2 x 8 cm

Opleveringsdatum

23 juni 2015