U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Resitrix-EPDM: de beste afdichting voor een plat dak in hartje Brussel

resitrix 1 w

In het noorden van Brussel, tussen de bedrijfsgebouwen van de ‘Manhattan’-wijk, mag een plat dak nu genieten van de maximale afdichting die Resitrix-EPDM te bieden heeft. CRJ Vonckx was verantwoordelijk voor de nauwkeurige, en bovendien zeer snelle, plaatsing van het dak en zweert bij dit product van VM Building Solutions alsook de topservice van APOK Herentals.

Wat is voor u het grootste voordeel van Resitrix-EPDM? “ Het feit dat het geplaatst kan worden zonder vuur. Dat maakt het werk een pak veiliger!” , antwoordt het dakwerkersbedrijf CRJ Vonckx vol enthousiasme. En gelijk hebben ze! Dit is een van de vele essentiële voordelen die Resitrix-EPDM van VM Building Solutions in de aanbieding heeft. De plaatsing met behulp van warme lucht is veel veiliger voor de dakdekkers, de eigenaars en de bezoekers aan de werf. Een ongeluk is namelijk snel gebeurd en een vlam kan zich vliegensvlug verspreiden, maar daar is in dit geval helemaal geen sprake van – een niet onbelangrijk voordeel voor een werf in het stadscentrum, die dan ook nog eens omringd is door bomen.  Kort gezegd: Resitrix-EPDM beperkt het risico op brand tot een minimum dankzij zijn zelfklevende membranen. 

Het tweede voordeel volgens de dakwerkers van CRJ Vonckx is de snelle plaatsing. “Na de gratis opleiding over Resitrix-EPDM gevolgd te hebben en een twee- of drietal projecten af te werken, hadden we het product eigenlijk al helemaal onder de knie.  Alles gaat zoveel sneller nu.” Deze uitspraak van de dakwerkers bewijst nog maar eens de betrouwbaarheid van het product van VM Building Solutions. Bij dit project ging het om een bouwwerf van zo'n 95m², maar het team van CRJ Vonckx merkt op dat het product even snel geplaatst kan worden op grotere oppervlakken. Ze vullen nog aan: “Werken met Resitrix-EPDM garandeert een goed en duurzaam eindresultaat, zelfs voor de meest veeleisende klanten”.

 resitrix 2 w

Elke huiseigenaar wil zijn geld natuurlijk zo goed mogelijk besteden op de lange termijn en dat betekent dat hij zijn gebouw dan ook optimaal moet afdichten.  Het EPDM van VM Building Solutions, met zijn te verwachten levensduur van meer dan 50 jaar, biedt hiervoor de ideale oplossing.   En dan hebben we nog niet eens vermeld dat de aansluitingen direct gecontroleerd kunnen worden, wat een extra garantie biedt dat het werk correct is uitgevoerd. “Wanneer we bij het lassen van de details een mooie bitumenrups zien verschijnen, dan weten we onmiddellijk dat het dak goed afgedicht is”, verklaart de dakwerker met enige trots – terecht, wat ons betreft. 

Uiteraard mogen we de rol die APOK Herentals heeft gespeeld in dit succesverhaal van CRJ Vonckx ook niet vergeten. Het dakwerkersbedrijf kon altijd rekenen op APOK voor hun Resitrix-EPDM, of ze het nu zelf kwamen ophalen of vertrouwden op de leveringsservice: “Het personeel is altijd correct en dankzij de levering konden we veel tijd besparen. Vooral omdat ik alles gewoon met mijn smartphone vanuit mijn zetel online kon bestellen.”  Hij had zijn bestellingen ook rechtstreeks op de bouwwerf kunnen laten leveren, maar dat verloopt natuurlijk niet altijd even vlot in zo'n druk stadscentrum. APOK liet deze keuze daarom ook volledig over aan CRJ Vonckx, zodat ze zelf de meest comfortabele werkwijze konden bepalen. En daar draait het uiteindelijk om bij APOK:  de beste werkwijze voor de beste resultaten.

Dankzij Resitrix kon het dakwerkersbedrijf CRJ Vonckx elke stap van dit Brusselse project met een gerust hart afwerken. Het resultaat mag er best wel zijn: een vlamvrije, bijzonder snelle plaatsing en een verwachte levensduur van meer dan 50 jaar. En dat in hartje Brussel! Samenwerken met APOK en Resitrix Full Bond EPDM was de juiste keuze!