U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Resitrix SK W voor woning en tankstation in De Pinte

De Pinte, aan de kruising van de Koning Boudewijnlaan met het Europaplein. Hier stond vroeger een woning met garage. Nu staat hier een tankstation met shop.

September 2016: de renovatiewerken gaan van start. December 2016: de werken zijn gedaan en de woning heeft het, op wat opsmukwerk na, overleefd. Uitvoerder van deze werf is Klima+ Groep uit Oudenaarde. Dit familiebedrijf uit 1893 specialiseert zich in verwarming, ventilatie, airco en sanitair en streeft ernaar uw thuisleven comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer te maken.

 Resitrix SK W full bond voor woning met tankstation in De Pinte

 

Een dak is een dak?  

De opbouw van dit hellende dak is een echt huzarenstukje. De onderlaag bestaat uit OSB waar een zelfklevend Alutrix-dampscherm op werd aangebracht. Daarbovenop werd met Soudatherm Roof 170-hechtlijm de Recticel Eurothane Silver-isolatie van 100 mm dik geplaatst. Ook de betonnen dakgoot en de oversteek tot tegen het raam werd van deze isolatie voorzien. Verder werd gekozen voor een onderlaag Debotack 2.5 T/F C175 Aero en met de hechtprimer FG 35 werd de Resitrix SK W full bond aangebracht. Voor de dakranden gebruikte de dakwerker het zwaar model 60/60 RAL 9007. Voor de uitbekleding van de gevel werd er geopteerd voor Rockpanel Metallics RAL 9007. Dat APOK tegemoetkomt met hun service van de opdeelzaag, is mooi meegenomen.

 

Resitrix SK W voor woning met tankstation in De Pinte

Projectleiders Josi Dereux en Wim De Vogelaere waren alvast laaiend enthousiast over Apok: “Tópservice, vlotte communicatie en correcte afspraken qua beschikbaarheid”.

 

De voordelen van Resitrix SK W

Resitrix SK W full bond is een EPDM-dakafdichting met een zelfklevende SBS-onderlaag en een interne glasvezelwapening die voor dimensionele stabiliteit zorgt. Bovendien is deze wortelvaste waterdichting FLL-gecertificeerd. Met Resitrix kunt u op uw twee oren slapen. De zichtbare bitumen zorgt voor een visuele kwaliteitscontrole van de naden. Voor een brandveilige en eenvoudige plaatsing waarover u 50 jaar later nog altijd tevreden zult zijn: Resitrix SK W.  

 Resitrix SK W voor woning met tankstation in De Pinte

 

Projectdetails

Uitvoerder

Klima+ Groep (Oudenaarde)

Projectleiders

Josi Dereux en Wim De Vogelaere

Type EPDM

Resitrix SK W full bond

Plaats van de werf

De Pinte

Type gebouw

Woning + shop tankstation

Welke isolatie

Recticel Eurothane Silver