U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

SecuOne: 50 jaar waterdichte zekerheid

secuone

Met SecuOne ligt de waterdichte toekomst onder alle omstandigheden op uw dak. Dit EPDM rubberproduct is voorzien van een gepatenteerd extra zwaar bitumenschild. Mede dankzij de massieve polyesterwapening krijgt u het ultieme strakke dak. Het succes van dit SecuOne EPDM-systeem is gebaseerd op de grootst mogelijk denkbare zekerheid. Net doordat wij duurzaam denken en werken kunnen wij een langetermijnzorg voor platte daken garanderen.

project secuone

Op de betonnen ondergrond heeft men een Alutrix dampscherm gekleefd met FG35 hechtprimer. Alutrix is een zelfklevend dampscherm dat dankzij de aluminiumfolie volledig dampdicht is en daardoor geschikt is voor alle types gebouwen.

Op het dampscherm werden Recticel isolatieplaten met vliescachering (Powerdeck F, 2 x 8 cm) gekleefd waarna de SecuOne met PreTape verkleefd kon worden door middel van een drukvat met Sprayfix. Nadat de dakafdichting geplaatst werd kon men starten met de plaatsing van het groendak. Als groendak had men gekozen voor het FlorDepot systeem van I.R.S-Btech. Het FlorDepot systeem kan aangewend worden voor daken met een helling tussen 1 en 15°. De opbouw bestaat uit een vegetatiemat met daarop een laag extensief substraat (type E) dat geleverd werd met een blaassilo. Als begroeiing zelf koos men voor vier verschillende soorten: Festuca ovina, Festuca glauca, Festuca glauca ‘Eliah Bleu’ en Carex montana.

projectsecuoneflodepot

flordepot Omdat SecuOne wortelvast is kan het perfect gebruikt worden in combinatie met een extensief groendak. Een PE-folie van minstens 0.4mm dient wel voorzien te worden. De extensieve dakbedekking van FlorDepot is eenvoudig te realiseren en voordelig. Zo kunnen bijvoorbeeld fabrieksgebouwen en  winkelcentra, maar ook woonhuizen en garages tegen relatief lage kosten worden begroend. Dankzij zijn geringe gewicht en ongecompliceerde legsysteem is deze extensieve begroeiing niet alleen geschikt voor nieuwe daken, maar ook voor oudere gebouwen of huizen.

Meer informatie op www.secuone.be

 

 

Actie Pretape

Bij de aankoop van Pre-tape EPDM van APOK kunnen Belgische dakwerkers deelnemen aan de Pre-tape actie. Deelnemen kan door vooraf online uw bon te downloaden via www.actiesecuone.be Vul al uw gegevens in, selecteer uw gewenste combinatie. Breng uw persoonlijke bon mee naar uw filiaal. Geldig tussen 1 en 31 mei 2017 in uw gekozen verdeelpunt. Slechts 1 deelname mogelijk per BTW nummer (per merk).