U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Stormpannen van Monier zorgen voor een mix van traditie en innovatie

De robuuste, maar toch elegante Postel 20-stormpannen van Monier zijn een mix van traditie en innovatie. Tegelijkertijd zorgt het Resitrix-EPDM voor een resistente en flexibele afdichting die bestand is tegen de meest extreme weerschommelingen.

pannen

Het dakwerkersbedrijf Goeminne vertrouwt al op APOK sinds het filiaal in Eke de deuren opende en ook voor dit project stond APOK klaar met haar all-in service.

In totaal waren er 14 paletten vol Postel 20-dakpannen – in natuur- rode kleur – nodig om het hellende dak in Outer (Oost-Vlaanderen) af te werken. Een van de dakwer- kers schatte dat er zo’n 280 m2 aan dakpannen vakkundig werd geplaatst. Het team was vol lof over het product en over één bepaalde technische eigenschap in het bijzonder: ze zijn eenvoudig te gebruiken dankzij de pan- speling in de breedte en de variabele latafstand.

pannen monier

De Postel 20-dakpannen van Monier hebben een variabele latafstand, d.w.z. het niet bedekte gedeelte van de pan, tussen 237 en 250 mm met totale afmetingenvan315x230mm(lxb). Daarnaast beschikken ze over nieuwe kop- en zijsluitingen, die een betere afvoer van het regenwater garanderen en zo voorko- men dat het kan indringen in geval van wind. “We kunnen altijd aanpassingen maken tussen de pannen wanneer we een nieuwe rij pannen leggen, en dat helpt enorm! ” Het eindresultaat is een echte streling voor het oog. De klant en de architect van deze privéwoning hadden beide gevraagd om een natuurrode kleur. “Elke dakpan heeft steeds een iet of wat andere rode kleur en we hebben ze gewoon gelegd in de volgorde waarin ze op ons pallet lagen. De klant wilde graag een samenhangend geheel op basis van natuurrode kleuren en hij zal ongetwijfeld blij zijn met het

resultaat”, zeggen de dakwerkers van Goeminne BVBA tevreden. Om het project af te ronden, moest alleen nog het platte dakgedeel- te worden bedekt met het hoogwaardige Resitrix EPDM, maar het ervaren dakwerkersteam was hier al goed mee bekend en had er dus alle vertrouwen in. Dit EPDM garandeert een waterdichtheid van meer dan 50 jaar en is bestand tegen weer en wind, zelfs tegen uitzonderlijk zware hagel- en regenbuien.

Het project wordt gekenmerkt door professioneel vakmanschap en kwaliteitsproducten van a tot z. Met de Postel 20-dakpannen van Monier voor het hellende dak en het Resitrix EPDM voor het platte dak was Goeminne er door en door van overtuigd dat APOK alleen maar topmateriaal heeft aangeboden! Dit Outerse gezin mag alvast op beide oren slapen, wetende dat ze nog vele jaren mogen genieten van een prachtig, waterdicht dak.

 

Ontdek het pannenassortiment van APOK