U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Sure-Seal Pre-tape EPDM op nieuw magazijn Spriet Aardappelen

actie sureseal

Aardappelverpakkingsbedrijf Spriet in Merelbeke is een familiebedrijf uit de tweede generatie. Met een uitgebreid aanbod aan aardappelvariëteiten en diverse verpakkingen streven ze dag in dag uit naar de beste kwaliteit.

 

Een kunstig staaltje dakafdichting

Met Sure-Seal hebt u 100 % garantie op waterdichtheid. Het 5500 m2 grote dak van dit nieuwe magazijn en kantoor bestaat uit drie dakvlakken. De structuur van het dak is vierledig. Ten eerste bestaat de ondergrond uit geprofileerde staalplaat. Daarop bracht dakafdichter Gent-Asfalt een dampscherm aan. Hierop werd de PIR-isolatie 12 cm mechanisch bevestigd, alsook de Russ-strip, een versterkte EPDM-membraanstrook, die voor de kimfixatie zorgt. Ten slotte werd het Sure-Seal 1,5 mm EPDM-membraan 100 % verkleefd met de Sprayfix spuitcontactlijm en maakt het deze dakdichting compleet. De Pre-tape zorgde voor het efficiënt verdichten van de overlappen.

 Sure-Seal Pre-tape EPDM op dak magazijn Spriet Aardappelen

 

Sure-Seal Pre-tape EPDM op nieuw magazijn Spriet Aardappelen

 

De beste kwaliteit met Sure-Seal-EPDM

Spriet Aardappelen koos bewust voor het Carlisle Sure-Seal-EPDM-rubbermembraan omwille van zijn lange levensduur en het feit dat hier later zonnepanelen zullen worden op geplaatst.

Deze afdichting heeft dan ook heel wat bijzondere eigenschappen en voordelen. Ten eerste is het verkrijgbaar in grote en brede rollen en wordt werken met Sure-Seal makkelijk en efficiënt. Ook zorgt de Pre-tape voor hoogst kwalitatieve naadverbindingen, kortere plaatsingstijden en dus snellere resultaten. Bovendien is de Sure-Seal-EPDM milieuvriendelijk, recycleerbaar, sterk uv-en ozonbestendig en wordt hij geplaatst zonder vlam op het dak. De verwachte levensduur van vijftig jaar sluit dit rijtje mooi af.

 

Projectdetails

Bouwheer

Spriet Aardappelen Merelbeke

Dakwerker

Gent-Asfalt NV

Aannemer

Vandewalle Industrial Building Contractor

Type product

Sure-Seal EPDM met Pre-tape – dikte 1,5 mm

Type gebouw

Magazijn + kantoor

Grootte van de werf

5500 m2

Welke isolatie

PIR, 12 cm