U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Tiplon-EPDM voor afdichting van platte daken

actie tiplon

Begin dit jaar werd de renovatie afgewerkt van een bedrijfspand met private woning. Zowel de gevel als het dak van Timmer- en Schrijnwerken Ruben Declerck werd gerenoveerd. De bouwheer koos, in samenspraak met de dakwerker, voor de kwaliteit van Tiplon-EPDM. Dakwerken De Wulf Mike uit Oostende voerde de werken uit. De Wulf is een zinkspecialist in het plaatsen van staande naad en gevelpanelen en werkt met Tiplon-EPDM.  

 

Tiplon-EPDM in Jabbeke

 

Eerst fixeerde de Apoprimer de stoffige en absorberende oppervlaktes en verbeterde het de hechting tussen de ondergrond en de OSB. Daarna werd een dampscherm V3 aangebracht en de isolatielaag Powerdeck F in 120 mm dikte werd mechanisch bevestigd. De Tiplon-EPDM van 1,50 mm dichtte het platte dak af. Wist je dat bij het afdichten geen enkele vlam op het dak komt? Brandveiligheid: check!

Tiplon-EPDM in Jabbeke

“Ik werk graag met dit product voor de afdichting van platte daken en verkies Tiplon 1,50 mm dik. Deze is robuust, zorgt voor een strak dakvlak en is bovendien zeer soepel om mee te werken. De voorgefabriceerde tape is altijd correct geplaatst en zal me ook veel tijd uitsparen. Een echte troef dus!", vertelt Mike De Wulf. 

Dikker is beter

Het Tiplonmembraan bestaat uit een EPDM-toplaag, een sterke polyesterwapening en een volwaardige EPDM-onderlaag. Bovendien is het 3,05 m breed en 15,25 m lang. Dit zorgt voor 80% minder naadverbindingen op het dak. Tiplon is blijvend elastisch, recycleerbaar, onderhoudsvrij, beloopbaar en bovendien 100% UV-en ozonbestendig. Wereldwijd werd al meer dan 10 miljoen m2 geplaatst. Garantie dankzij ervaring! 

Tiplon-EPDM in Jabbeke 

Projectdetails

Bouwheer

Timmer- en Schrijnwerken Ruben Declerck

Dakwerker

Dakwerken De Wulf Mike BVBA

Plaats van de werf

Jabbeke

Type EPDM

Tiplon 1,5 mm met Pre-tape

Welke isolatie

Powerdeck F

Type gebouw

Bedrijfspand en private woning