U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Traditie ontmoet modern in Grimbergen

Gevelbekleding

Hierbij een recent uitgevoerd project met het PREFA lichtmetaal aluminium in zijn functie als gevelbekleding en APOK muurafdekkappen.

Het betreft een statig pand die een complete renovatie heeft ondergaan en voorzien is van een ruime nieuwe aanbouw. De bouwstijl van het bestaand gedeelte is behouden. De aanbouw heeft een moderne aanpak. Het geheel vormt een ruim kantoorgebouw die deel uitmaakt van het Heizel Business Park te Grimbergen. Het nieuwe gedeelte heeft vier bouwlagen waarbij de gevel hoofdzakelijk is ingevuld met glas en aluminium. Eveneens is het “mansarde dak” waterdicht bekleed met aluminium ruitleien. De nieuwe ruitlei in aluminium sluit aan bij de reeds lange traditie van ruitpatronen op daken en gevels. Het betreft hier de nieuw ontwikkelde “PREFA-losange 20x20”. Bij deze uitvoering is de lei of losange voorzien van een nieuwe oppervlaktecoating PREFA P.10 , hierdoor bekomen we een matte elegante structuur. De gekozen kleur is “Antraciet glatt”. Een fabrieksgarantie tot 40 jaar op het aluminium en kleurgarantie, kan afgeleverd worden door de fabrikant PREFA.

kap dak

Het maatwerk waaronder randafwerking, binnen- en buitenhoekprofiel, druipband, dorpels en dergelijke meer zijn eveneens verwerkt uit aluminium met een afwerking en kleur idem aan de ruitleien. De afwerkingprofielen werden zorgvuldig vervaardigd in de werkplaatsen van APOK.

Als kers op de taart is het gebouw afgewerkt met APOK aluminium muurkappen. De afdekkappen met variërende lengtes van 3 à 4 meter, binnen- en buitenhoeken onder verschillende graden en T-stukken, zijn in uitgevoerd in poederlak, kleur RAL 7016. De opmeting is op vraag van onze klant uitgevoerd door APOK met inbegrip van de opmaak van een legplan. De PREFA ruitleien en APOK muurafdekkappen zijn vakkundig geplaatst door de firma A&S van Wambeek.

kap dak 2