U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

E-SHOP DAK GEVEL 24/7

In uw mandje

Items

Winkelmandje

Hoofdzetel Apok Kampenhout: 016 61 72 62 | Contactformulier | Onze filialen

Ze is er voor jou: de nachtkluis van Ieper!

APOK Ieper is het eenendertigste en meest recente filiaal in België. Op 17 juni blazen de drie jonge mannen van Ieper hun eerste kaarsje uit.

Nog vóór hun eerste verjaardag zorgde APOK Ieper al voor een primeur: de nachtkluis voor professionele dakdekkers. Sinds mei staat de felblauwe container op de parking te blinken.

nachtkluis Ieper


Afhalingen ‘s nachts en in het weekend

Met de nachtkluis kan je ook buiten de openingsuren van het filiaal jouw bestelling afhalen. Met je persoonlijke en unieke code krijg je toegang. Om jouw veiligheid te garanderen is er verlichting en camerabewaking voorzien

binnenkant nachtkluis Ieper


Past jouw bestelling niet in de container?

De nachtkluis is een grote container, groot genoeg voor maat- en plooiwerk tot zes meter lang. Bestellingen die te groot zijn voor de nachtkluis kunnen op de werf afgeleverd worden. Ook dat maakt deel uit van onze service bij APOK.

MET JOUW PERSOONLIJKE EN UNIEKE CODE KRIJG JE TOEGANG BUITEN DE OPENINGSUREN.

APOK Ieper: “Wij gaan voor de volle 100% voor onze klanten!”

Ze zijn met zijn drieën: Kobe, Wieland en Rik. Ze zijn jong, bij de pinken en staan te popelen om jouw hart te veroveren. Ze zetten zich volledig in voor de professionele dakdekker of gevelspecialist, met professioneel advies, gratis opleidingen voor onder andere Resitrix, een eigen plooibank, etc. Hun spiksplinternieuwe nachtkluis is weer zo’n teken van de ondersteuning, die ze de professional willen bieden en kon in elk geval al op heel wat bijval rekenen.

Vragen? Contacteer het team Ieper